Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

KONTAKTY

tel: +420 731 482 542
info@biosatnik.cz

ZPRÁVY PRO VÁS

arr3NADCHÁZEJÍCÍ AKCE - BIOSLAVNOSTI Bioslavnosti - Kváskové pečení chleba 3. července 2019 v areálu společnosti PROBIO ve Starém... arr3Kde nakoupit naše zbožíKDE NAKOUPIT ZBOŽÍ BIOŠATNÍKU? Největší výběr naleznete v našem e-shopu. Po domluvě nás můžete... arr3Dobírka v Zásilkovně pouze hotově!Rušíme platby kartou na pobočkách Zásilkovny. Bohužel je to zpoplatněno nemalým procentem z... arr3Nedostupné velikosti na objednávkuPokud potřebujete jinou velikost, než máme standardně skladem, tj. např. vel. 34 a dále velikosti... arr3Začali jsme používat bavlněné nitě!POUŽÍVÁME BAVLNĚNÉ NITĚ! Používáme velmi kvalitní nitě, vyrobené z egyptské dlouhovlákenné... arr3Hlídací pesNastavili jsme funkci hlídacího psa. Pokud vámi žádaný výrobek nebude skladem, zaktivujte si...

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas paní Anně Beránkové, se sídlem Šlikova 900/26, Praha 6, IČ 01111027,  (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů